Barion Pixel

3 jel amiből biztosan tudod, hogy nem zártad még le a régi párkapcsolatodat

Szerző: | márc 11, 2019 | blog, családállítás, ÖNismeret

3 jel amiből biztosan tudod, hogy nem zártad még le a régi párkapcsolatodat

 

Ideális esetben minden volt párkapcsolatunk, ami egykoron fontos volt, mindkét fél számára békésen zárult. A felek belátták, hogy együtt nem tudnak működni és szeretettel útjára engedik egymást.

Egy képpel élve minden előző „fontos” párkapcsolatunkban „építettünk egy házat” amibe nagyon sok lelki energiát fektettünk be közösen. Derűs és borús napokból épült fel, ahol volt szeretet, remény, nevetés, ugyanakkor szenvedés, csalódás és könny is.

Amikor véget ér egy kapcsolat

Amikor véget ér egy kapcsolat elhagyjuk ezt a házat (önként vagy kénytelen-kelletlen) és egy idő elteltével egy új emberrel elkezdünk építeni egy másik házat. Azt gondoljuk teljes energiánkkal az új kapcsolatra koncentrálva belevetjük magunkat egy újba és reményteli várakozással hisszük, hogy majd ez lesz az, amit kerestünk.  A lelki energiánkat tekintve, azonban, ha nem zártuk le méltó módon az előző kapcsolataink bármelyikét nem tudunk „tisztán”, kellő lelki energiával belefogni egy újabb kapcsolatba.

Családállítási szemszögből

A családállítás “törvényei” szerint, amennyiben nem fejezzük be és zárjuk le méltó módon az előző kapcsolatainkat az adás és elfogadás új áramlása akadályozva lesz.

Nagyon sokan a korábbi házasságukat, fontos kapcsolatukat degradálják. Azon túl, hogy ez nem helyes etikailag, elvégre az a másik ember valaha fontos volt nekünk, ezzel csak azt érik el, hogy tudat alatt az új kapcsolatban az új fél lelke azzal az „elvárással” áll majd a kapcsolathoz, hogy tudja hamarosan Ő is ide lesz besorolva. Tudva azt, hogy erre a sorsra fog jutni a kapcsolatban vissza fogja magát és nem „ad”. Ez a nő vagy férfi akaratától függetlenül megy végbe, mert a szándék az új kapcsolatban lehet a teljes odaadás, azonban az hogy „nem értékelem és tisztelem” az előző pl.: 5 kapcsolatomat, akadályozza ezt.

 

Három jel amiből tudod, hogy nem zártad még le valamelyik előző kapcsolatodat:

  • ha behunyod a szemed és magad elé képzeled a korábbi partnert, az NEM mosolyogva, hívón tekint vissza rád, helyette rossz érzés fog el
  • ha a lelki szemeid előtt a régi kapcsolat képei elevenednek meg állandóan
  • ha az új kapcsolatodban valamit hiányol az új partnered amit „nem tudsz” odaadni neki, mert az előző valamelyikben „hagytad”

 

Mi a megoldás az elszakadásra?

A „kétoldalú” búcsú, vagyis az elbúcsúzás és elszakadás egymástól. E nélkül csaknem a kezdettől fogva kudarcra van ítélve az új kapcsolat, hiszen életfontosságú energiánk egy részét nem tudjuk az új kapcsolatba vinni.

Ha ez személyesen nem is megy valami akadály miatt, a jó hír, hogy a családállítás módszerével megtehető a másik jelenléte nélkül is.

Forrás: Peter Orban: A családból fakadó erő

Írta és szerkesztette: Takács Viktória
Iratkozz fel a hírlevelemre!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Fejleszd magad írásaimból, értesülj elsőként eseményeimről.

 

Adatvédelem

Köszönöm, hogy feliratkoztál a hírlevelemre!