Barion Pixel

Tesztek

Személyiségteszt a vérmérsékletünk alapján

“A Személyiségünk rejtett tartalékai elárulja, mi módon vizsgálhatjuk meg énünket, hogyan csiszolhatjuk még tovább jó tulajdonságainkat, és miként nyesegethetjük le a rosszakat. Ha tudjuk, kik vagyunk és mit miért teszünk, akkor már kezdjük megérteni önmagunkat, jobbá tenni személyiségünket, és megtanulni, miként élhetünk együtt másokkal. Nem másokat kell majmolnunk, csillogó ruhát öltenünk, divatosabb nyakkendőt kötnünk, netán siránkoznunk, hogy épp ilyen “kő” jutott nekünk.”

Te azzal foglalkozol, amiben igazán jó vagy?

A karrier területén az erős Önbizalmat legbiztosabban akkor érjük el, ha azzal foglalkozunk amiben a legjobbak vagyunk, amit nem munkának hanem a hivatásunknak tekintünk. Ehhez elengedhetetlen tudnunk: miben vagyunk igazán jók.

Az öt szeretetnyelv teszt

Nagyon sok párkapcsolati félreértés alapul azon, hogy a felek nem ismerik egymás szeretetnyelvét és magukból kiindulva fejezik ki érzéseiket a másik felé egy kapcsolatban, majd meglepődve tapasztalják, hogy a másik fél nem úgy reagál erre, ahogy Ők várták.

Asszertív kommunikáció teszt

Az asszertív kommunikáció egyszerűen kifejezve egy önérvényesítő beszédstílus a mindennapokban. Ez a fajta kommunikáció lehetővé teszi, hogy sokkal békésebben és hatékonyabban érvényesítsük érdekeinket a mindennapi életben. Nem velünk született, hanem megtanulható. Töltsd ki a tesztet, ha szeretnéd tudni Te mennyire kommunikálsz asszertívan. A teszt öt élethelyzetre is hoz példákat, mert nem minden helyzetben reagálunk egyformán.

Énhatárok önértékelő teszt

Az énhatárok arról szólnak, hogy hogyan tudod érvényesíteni Önmagad úgy, hogy kimondod amit gondolsz, amit érzel és közben nem a másik kárára teszed mindezt. A határok kijelölése azért is fontos, mert ezeknek köszönhetően biztonságban és kényelmesen érezheted magad az emberi kapcsolataidban. Az egészséges határok kijelölése segít abban, hogy öngondoskodj, hogy kevésbé legyél kimerült, hogy ne neheztelj másokra. Az énhatárok önértékelő teszt segítségével meg tudod nézni magadnak, hogy milyen határtípus jellemző rád.