Csoportos családállítás

A családállítás eredeti formája csoportban zajlik, aminek törzsi rituáléját Hellinger Dél-Afrikában a zuluknál figyelte meg és ott jött rá milyen nagy jelentősége van az ősök tiszteletének, és hogy a törzsi táncok során micsoda oldások történnek.

A csoportos családállítás lényege, hogy egy csoport akik arra a napra együtt “dolgoznak” a szobában, teremben (térben) kialakult morfogenetikus mezőben közösen, az állítást vezető személy irányításával végzik el a családállítást kérő személy életvezetési problémájának “felderítését” és oldják fel az abban kialakult blokkokat Hellinger alaptételei szerint.

 

A csoportos családállítás folyamata

  • az ügyfél akinek a családállítása zajlik, először az állításvezetőnek röviden  elmondja témáját
  • a téma elmondása után az állításvezető rövid interjúban térképezi fel az ügyfél hozott témáját és döntik el milyen családtagok fognak az állításban szerepelni
  • a csoportból a kliens családtagok helyett megszemélyesítőket választ, akiket a kliens beállít a térbe ahogyan Ő látja őket (előfordul az állítások alatt az is, hogy a csoportból egy-egy tag magától belép a mezőbe, mintegy behívja őt a mező egy szereplőnek)
  • az állításvezető kérésére elindul a személyek mozgása, mintegy a mezőben ráérezvén az általa “játszott” szereplő energiájára, viselkedésére, betegségeire, problémáira, sorsára, kötődéseire
  • a mozgásban előbb utóbb megjelenítődik a “leggyengébb láncszem”, akitől elindulva kezdődik el az oldás az állításvezető irányításával, amiben mozgás és beszéd is szerepet kap

Az oldás folyamata több lépcsőből áll, egyik legfontosabb technikája a szembenézés mert a tudattalan szeretetből fakadó terhes kötődések feloldása, és tudatos szeretetté alakítása, melyben gyakran az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel visszaadja annak, akihez az tartozik, hogy az állítás feldolgozása után elkezdhesse saját életét élni.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a családállításban való részvétel ténye és az ott felszínre kerülő események az ügyfél előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül semmilyen fórumon nem kerülnek nyilvánosságra, valamint a csoportban lévő személyeket is titoktartás kötelez, amit szóban meg szoktunk erősíteni.

 

Kattins ide az aktuális időpontokért.

 

Csoportos családállítási költségek

  • állítást kérőknek  20.000.-Ft – mely összeg tartalmaz egy napot állítóként.
  • képviseletre jelentkezőknek 4.000.-Ft – mely összeg tartalmaz egy napot képviselőként  (ha csak képviselőnek jelentkezel az adott napra).

A díjak a helyszínen készpénzben fizetendők az állítások után. Átutalásos fizetésre is van lehetőség, ez esetben kérlek jelentkezésedkor ezt előre jelezd nekem.

error: Content is protected !!