Barion Pixel

ÖNismereti ÉNidő Csoportos családállítás Kecskemét

2024.04.20. szombat 09:00-17:00-ig

4.000 Ft18.000 Ft

A csoportos családállítás módszere egy olyan önismereti műfaj, amivel nagyon sokféle életterület megakadásait lehet feloldani, vagy tenni vele egy lépést az utunkon való megrekedésünkben. Leginkább intuitív műfaj, mintsem racionális. A transzgenerációs mintázatok megakadásait a térben spirituális kapcsolódással oldjuk fel. Az amit a fejünkben kigondolunk, nem mindig egyezik azzal, amit a lélekben érzünk. Az Integrál csoportos családállítás módszere igen hatékony. (Olvashatsz róla bővebben itt.) Ez a családállítói módszer több dologban különbözik a hagyományos családállítástól. Az integrál család-és rendszerállításnál nem elsősorban a szavak és mondatok kimondása, hanem a mozgás, az érintés, az érzelmek megszületése kerül a központba. A transzgenerációs mintázatok felfedezése, tisztelete, elfogadása mentén lehet feldolgozni az érzelmeket, majd születhet meg újra a szeretet. A testérzetek, az érzelmek, a lelki rezdülések megdolgozása hozza az igazán nagy változásokat. A módszerrel családi rendszert, munkahelyi közeget, vagy bármilyen rendszert fel lehet állítani, csakúgy mint a testünk belső térképét vagy a személyiségrészeinket.

  • Állítóként és képviselőként is tudsz jönni, mindkettő nagyban segíti az ÖNfejlődésedet. Állítóként több fókuszt kapsz, mert a csoport a te témádon „dolgozik”. Képviselőként pedig a kapott szerepeken keresztül oldhatod a saját témáidat.
  • Az állítások során helyre állítjuk a családi rendet, a szeretet rendjét, ami valahol elakadt. Az oldások hatására újra egyensúlyba kerül az életed abban a témában, amivel jöttél. Képviselőnek is érdemes jönni, mert mindig olyan szerepbe válogatnak majd be, amelyik a te rendszeredet is érinti, a te témádat is előre mozdítja. Sőt, sokszor képviselőként is olyan sokat „dolgozol” magadon, hogy beindulnak a változásaid.

Árak: 

  • -saját állítói hely az egész napos programra:  18.000.- Ft
  • -saját képviselői hely az egész napos programra:    6.000.- Ft

Ha úgy érzed jönnél, hogy változtass, hogy közelebb kerülj ÖNmagadhoz, akár azért, hogy segíts Te is másokat, vásárolj jegyet magadnak, hogy biztosítsd a helyed a csoportos napra.  Még új neked ez a módszer? Választ kaphatsz a kérdéseidre itt. Fontos tudnod, hogy a családállítás, mint önismereti műfaj, nem helyettesíti a pszichoterápiát, vagy egyéb pszichiátriai és orvosi kezeléseket. A családállítás nem gyógyít. A családállítás konfrontatív műfaj, ezért abban az esetben javasolt jönnöd rá, ha mellette egyéni folyamatba is jársz és fel tudod dolgozni a történteket. A minimális létszám: 5 fő, a maximális létszám: 12 fő.