Barion Pixel

ÖNfejlesztő gyakorlat Személyes mandala készítése

1.500 Ft

ÖNfejlesztő gyakorlat
Személyes mandala készítése

Talán tudod, hogy a mandala szanszkrit eredetű kifejezés és kört jelent. Számtalan kultúrában tulajdonítanak a mandala-ábrázolásoknak mágikus vagy pszichikai erőt. A legismertebbek ezek közül a tibeti kultúra mandalái, amelyek meditációs célokat szolgálnak.
Az alábbi feladattal készíthetsz magadnak egy személyes mandalát, amely számodra lehetőséget ad a személyes fejlődésedhez – és mintegy képi tervezőként is szolgálhat a jövődre.

Több nap alatt érdemes elkészítened. Fókuszálva, elmélyülve felépíteni a köröket és tartalmukat. Használj hozzá mindenféle kreatív eszközöket. Színesek, ragasztó, képek, rajzok, szövegek, kivágások…bármi amit szeretnél, a fantáziádnak semmi sem szab határt.

Minél jobban kidolgozod, annál nagyobb örömöd lesz benne és annál biztosabban fogod látni, ki is vagy Te, mit is szeretnél az életedben. Emlékszem, én 2015-ben készítettem el magamnak, és ott, akkor állt bennem össze pontosan, hogy mi az én hivatásom az életben.

Érdemes zenét is kapcsolni magadnak a munka közben, ha szereted, még inkább kihozza belőled azt ami a tudalattidban rejlik.

A jövőtervező kör pedig abban is segíthet téged, hogy bármikor ránézel elmerülj az érzésben. Amire gondolunk, és ehhez érzést is társítunk azt garantáltan megvalósítjuk az életben.

Kreatív és élvezetes munkát kívánok neked a mandaládhoz. 🙂

Az ÖNfejlesztő gyakorlat tartalma: 

  • Személyes mandala készítése útmutató