Barion Pixel

ÖNfejlesztő gyakorlat Párkapcsolat lezáró gyakorlat

1.500 Ft

ÖNfejlesztő gyakorlat
Párkapcsolat lezáró gyakorlat

Te biztosan lezártad a korábbi párkapcsolataidat? vagy csak félgőzzel éled az életed?

A párkapcsolatról

A párkapcsolat az egyik legtöbbeket foglalkoztatott témakör, vagy azért mert nincs valakinek, vagy azért, mert van valakinek és abban problémák akadtak.  A párkapcsolat egy reflektív kapcsolat, tehát abból tükröződik vissza az életünk minden problémája.

Mindig olyan párt választunk magunknak tudattalanul, aki legalább annyi traumát hordoz a felmenőinél, mint mi magunk.  A traumák sokszor nem pont ugyanúgy jelentkeznek, mint nálunk de a nagyságrendjük ugyanakkora. Sokszor pont az ellenkezője ként nyilvánulnak meg.  Például, ha valaki nagyon precíz és rendszerető sokszor olyan párt választ magának, aki ennek pont az ellenkezője, vagyis lusta és hanyag típus. Pont ettől olyan nehéz párkapcsolatban lenni, hiszen folyamatosan szembejönnek azok a problémák, amikkel dolgunk van az életünkben.

Ugyanakkor a legnagyobb lehetőség az életben, párkapcsolatban fejlődni közösen.

Ha lezárul egy kapcsolat

Ha mégis úgy alakul, hogy egy kapcsolat lezárul, fontos a lelkünkben a helyére tenni. Ha nem tesszük meg a következő kapcsolatban egyrészt félgőzzel vagyunk benne, másrészt szinte már előre kudarcra ítélt. A szakítást érdemes tehát úgy intézni, hogy a közösen átélt jót és szépet a felek magukkal vihessék saját jövőjükbe.

Azért is fontos a korábbi kapcsolatokat lezárni, mert azoknak mindig van egy ereje. Ha nem ismerjük el a korábbi kapcsolat fontosságát, nem búcsúzunk el a partnerünktől, nem köszönjük meg neki amit kaptunk és nem tesszük a szívünkben őt az elfoglalt helyre az energiát fogyaszt tőlünk.  Ezt az energiát úgy fogyasztja, hogy szinte észre sem vesszük, csak folyamatosan gyengék vagyunk és keveset teszünk bele magába az életbe is.

Ha megvásárlod az anyagot, letöltheted a lezáró gyakorlatot, amit magadnak meg tudsz csinálni. Csak vedd sorra a volt párkapcsolataidat, és végezd el a gyakorlatot mindegyiknél. Különösen akkor, ha az illetőre rágondolva negatív érzések jönnek fel benned. Ha nincs kedved egyedül elvégezni, kérd meg a legjobb barátodat, barátnődet segítsen neked. Együtt, egymást segítve, közösen tudjátok egymást támogatni a sikeres lezárásban. 🙂

A letölthető ÖNfejlesztő gyakorlat tartalma:

  • Párkapcsolat lezáró elmélet
  • Párkapcsolat lezáró gyakorlat