Barion Pixel

ÖNfejlesztő gyakorlat Céljaim a vágyaimból

  • Az ÖNfejlesztő gyakorlat tartalma: 

    • Vágyott céljaim kitölthető lap

1.500 Ft

ÖNfejlesztő gyakorlat
Céljaim a vágyaimból

Ezer és egy érvet fel tudnék sorolni, ami a célok fontossága mellett szól, azonban mégis egyet emelnék ki a többi közül. Azt, hogy a céljaid boldoggá tesznek. Azokból táplálkozol, azok vezetnek utadon, és ha nem is sikerül beteljesítened őket, már maga a tudat is boldogabbá tett, hogy megpróbáltad, mintha egyáltalán nem lett volna kitűzött célod. 

Ha motiváció, vagy életcél nélkül telnek mindennapjaid, akkor majd valaki más fog neked célokat adni. Ne hagyd, hogy más irányítson, hogy más elképzelése szerint élj! Fontos érezned, hogy hatással vagy a dolgokra, hogy tudsz változtatni, és a saját sorsod alakítója vagy.

Egy okosan megválasztott cél erősíti jellemed, önbizalmat ad, energizál, rendszert hoz a napjaidba és tanít téged. Megtanít az élvezettel végzett kemény munkára, megtanít döntéseket hozni, felelősséget vállalni, és fontossági sorrendet állítani. 

Céljaid átsegíthetnek egy-egy nehezebb élethelyzeten is. A rájuk való összpontosítás elveszi a figyelmedet, így nem uralkodhatnak el rajtad a negatív hatások.  

Amennyiben még nem vagy rutinos a folyamatos célkitűzésben, ez az ÖNfejlesztő letölthető melléklet segít neked abban, hogy a vágyaidból megközelítve állítsd össze magadnak a céljaidat.