Barion Pixel

ÖNfejlesztő hanganyag Imagináció: félelem és szorongás oldása

1.900 Ft

ÖNfejlesztő hanganyag
Imagináció: félelem és szorongás oldása

A félelemről

Mindenki fél valamitől. A félelem tulajdonképpen egy fontos és jó dolog bennünk, hiszen megvéd minket attól, hogy irreális cselekvéseink legyenek. Ugyanakkor a félelem az egyik legnehezebben elviselhető érzés, ezért amíg fennáll, folyamatosan keressük a megoldást, az enyhítés lehetőségét is. Eljuthatunk benne odáig is, hogy a félelemhez kapcsolódó gondolataink teszik ki napjaink nagy részét. Mint amikor a süni szaladgál körbe-körbe a futókerékben.

A szorongás

A szorongás szükséges ahhoz, hogy életben legyünk. Minden cselekvéshez szükséges egy fajta feszültség. A probléma akkor keletkezik, ha valaki nem tudja kezelni a szorongását és az egyre nagyobb félelemmé alakul. Ha valaki fél akkor az azt jelenti, hogy a szorongását nem tudja kezelni és kivetíti valamire.​​

Sokat kapcsol be a félelem a mindennapjaidban? Úgy érzed sokat aggódsz és szorongsz dolgokon? Sikertelen vagy valamiben, mert félsz belekezdeni?

Imagináció

A letölthető imagináció egy hosszabb, közel fél órás gyakorlat. Hetente javaslom megcsinálni, addig míg több mindent megfejlődsz benne és elkezd csökkenni a szorongó állapotod. Később alkalmanként, mindig mikor aggodalmas passzba keveredsz. Érdemes magad köré nyugalmat szervezni. Az imaginációt egyedül végezd, és biztosítsd magadnak az elmélyülés lehetőségét. Ha sikerül igazán belemerülnöd a gyakorlatba, nagyon mély megéléseket tapasztalhatsz közben, akár sírhatsz is alatta. Utána mindenképpen célszerű pihenned legalább pár percet.

Kellemes Önfejlesztést neked!

A letölthető ÖNfejlesztő hanganyag tartalma:

  • 1db mp3 fájl, ami 28 perces