Barion Pixel

ÖNfejlesztő hanganyag Imagináció: asztráltest tisztítása

1.900 Ft

ÖNfejlesztő hanganyag
Imagináció: asztráltest tisztítása

Az asztráltest tisztítása

Az asztráltest tisztítása a negatív érzelmi állapotainkkal van összefüggésben. Nemcsak fizikai test vagyunk, hanem energia is. A fizikai testünkön kívül még sok energiatest van körülöttünk. Ezek egyike az asztráltest, ami körülbelül 40-50cm re helyezkedik el a kézzel fogható fizikai testünktől. Az asztráltestünkben tárolódnak a negatív hangulati elemek, vagyis nem elég, hogy a gondolatainkat tisztán tartsuk, fontos az “auránkat” is tisztítani. Ehhez a tiszta fény erejét használhatjuk, ami mindig rendelkezésünkre áll.

Miért is felel az asztrálsík?

Az asztrálsík a vágyak és érzelmek síkja. Leginkább a félelem, a vágyak aspektusa jelenik itt meg. Az érzelmekből fakadó reakcióink un. zsigeri reakcióink helye. A napfonat csakrán (köldökcsakra) keresztül kapcsolódik a fizikai testhez. Itt nagy erők találkoznak. Áthatolhatatlan összevisszaság is uralkodik egyben. Saját asztrális mechanizmus  összekeveredik az emberiség kollektív asztrális mechanizmusával és a világ asztrális mechanizmusával.

Ez azt jelenti, hogy sokszor másoktól átvesszük az Ő aurájukban lévő negatív rezgéseket, és sokszor ezért lesz nekünk is negatív hangulatunk.

Az asztrál síkon ellentétes erők hatnak és kerülnek kölcsönhatásba egymással. Ezen a síkon a legerőteljesebben érzékelhető a dualitás, vagyis a fény és sötétség, élvezet és szenvedés, jó és gonosz, gazdagság és szegénység kerül szembe egymással. Az ellentétpárok ezen a síkon működnek és egymásra hatnak. Itt lehet a legjobban érezni a nagy kettősségek hatását.

A tisztítás

A tisztítás az imaginációban a köldök csakrán keresztül történik. Érdemes nap mint nap tisztítani az asztráltestünket, akár úgy hogy veszünk egy pár perces “fényzuhanyt”, akár ezzel a hosszabb imaginációval. A hatása pár percen belül érezhető, olyannyira, hogy hangulati emelkedés tapasztalható utána.

Kellemes Önfejlesztést neked!

A letölthető ÖNfejlesztő hanganyag tartalma:

  • 1db mp3 fájl, ami 14 perces