Barion Pixel

Spirituális választechnika

Spirituális Választechnika

A spirituális választechnika, röviden SVT, az elme tisztítására szolgáló erőteljes, mégis gyengéd és pontos módszer. Célja, hogy megtaláljuk és elengedjük a diszharmónikus, korlátozó elképzeléseket, és pozitív, szeretetteli eszmékkel, és elképzelésekkel helyettesítsük azokat.

Az SVT-ben Felső Énen keresztül a tudatalatti elmével dolgozunk annak érdekében hogy kitisztuljanak a nemkívánatos programok amik tudatalatti rekciókat okoznak. A spirituális választechnikában nem csak a jelen élet idővonalán, hanem korábbi összes lelki feljegyzéseinkben is dolgozunk.

Lelkünk „halhatatlan”, ugyanis ha a fizikai testünk ki is lép a földi világból, lelkünk „megy tovább”. A lekünk feljegyzései, amiket tapasztalt az isteni terv kialakulásának pillanatától az ISTENI szinten keresztül egészen a jelen pillanatig és azon túl Akasha-krónikaként említik.

 

Ki a Felső Énünk?

Felső Én, a szellem/forrás, az elsődleges, a mozgató, a változatlan, az örökkévaló szupertudatos elme. Felső Énünk mindent tud rólunk, és csak a legfőbb javunkért képes dolgozni. Az igazság, az intuíció forrása, ami gondolatokon, szimbólumokon, ötleteken, fogalmakon keresztül fejeződik ki.

 

A diszharmónikus energiákról

Szinte minden SVT oldás a diszharmónikus energiákról szól. Ha egy megoldatlan, vagy továbbhordozott energia okozza egy adott szituációhoz kapcsolódó probléma fennmaradását, vagy újbóli kialakulását, azt hívjuk diszharmónikus energiáknak. Egyszerűbben fogalmazva, korábbi életeinkben hasonló szituációkban megmaradt egy negatív tapasztalatunk, aminek van általunk hordozott negatív energiája. Ezt az energiát addig hordozzuk, míg fel nem oldjuk. Ha feloldjuk a gyökerét, akkor a továbbiakban már nem kapcsol be élethelyzetekben a jelen életünkben. Az SVT-ben mindig a gyökér okot keressük, ami általában előző életben keletkezett és sokszor kapcsolódik hozzá egy konkrét negatív élmény egy adott személlyel.

Fő célunk, hogy teljes egészében megtisztítsuk az alapprogramozást, amit az SVT táblázatai segítségével teszünk. Lehet bármilyen életterület, ami elakadt valakinek, de mindig éppen azt tisztítjuk, ami a témájához kapcsolódik. Előfordulhat, hogy nem vagyunk képesek felismerni az élet pozitív dolgait, mint például a fejlődést, a sikert, esetleg gátat vetünk az emberi kapcsolatainknak. Feltérképezzük, majd megtisztítjuk az ilyen problémás területeket.

Végtelen lehetőségünk van annak feltárására, hogy befolyásol-e minket valamilyen tudatalatti program, ami miatt elakadunk egy életterületen. Akadnak hasonlóságok a problémás területeink közt, de mivel minden ember más, így egyértelmű különbségeket lehet tenni köztük, tehát mindegyikünk egyedi megoldást kap az SVT során.

 

A szülői mintázatokról

A szülői mintázatokról sok módszerben van szó, leginkább a családállítás központi témája is. Tudjuk, hogy számos szülői tulajdonság ragadhat ránk felnőtt korunk eléréséig, legyen az akár pozitív, vagy diszharmonikus. Általános társadalmi bevésődés, hogy a szülők iránti tisztelet magába foglalja azt is, hogy elfogadunk mindent amit tesznek és mondanak, azonban sokkal nagyobb tiszteletünket fejezhetjük ki azzal feléjük, ha a a legjobb tudásunk szerint éljük életünket és ezt a saját, egyedi énünkkel kifejezve tesszük. Ezt úgy tehetjük meg a legeredményesebben, ha felmérjük a szülői mintázatokkal kapcsolatos hiedelmeket, amelyek korlátozólag hathatnak ránk. Az SVT-ben a szeretetkapcsolatok helyreállításával, a belső gyermekünkkel, a belső szülőnkkel és az összes archetípusunkkal tudunk ezeken dolgozni.

Szeretetünk jeléül hajlamosak vagyunk akár káros jellemvonásokat is felvenni szeretteinktől. Ez egy alapvető emberi ösztön, amolyan “szeretve és szeretve lenni” reakció. Ha gyermekként nem kapjuk meg azt a törődést és figyelmet szüleinktől, amit igénylünk, akkor megkísérelhetjük leutánozni tetteiket és jellemvonásaikat annak érdekében, hogy ez máshogy legyen. Legrosszabb esetben olyan tulajdonságokat is felvehetünk, amellyel valaki részéről negatív jellegű figyelmet terelünk magunkra, mondván, a negatív figyelem is jobb, mintha egyáltalán nem vennének észre. Igen ám, csak ezzel az attitűddel azt érjük el, hogy saját életünk folyton akadályokkal teli lesz, mert nem a saját utunkat járjuk.

 

Az Önbüntetés

Nagyon sokszor az SVT tisztítások során derül ki, mennyi Önbüntető programot hordozunk. Mindannyian követünk el olyan dolgokat életünk során, amit negatívnak ítélünk meg és emiatt motoszkál bennünk a bűntudat, megjelenik az önbüntetés gondolata. Az előző életben elkövetett vétségek és meg nem tett dolgok is előhozhatják belőlünk ezeket az érzéseket. Jellemzően már kisgyermekként megéljük a bűntudatot, ezért felnőttként már mindannyiunk rendelkezik valamilyen mértékben az önbüntetés programjával.

Számos okunk lehet arra, hogy megjelenjen ez a fajta reakció, akár egy ártalmatlannak tűnő indok is elég hozzá. A bűntudat és a vétkesség érzése azonban nagymértékben irányíthat, befolyásolhat minket bárhol és bármikor. Az önbüntető programok képesek arra, hogy teljes mértékben átvegyék felettünk az irányítást és elvegyék tőlünk azt a lehetőséget, hogy élvezzük az élet pozitív dolgait, úgy mint a szeretet, egészség, vagy a jólét.

Az önbüntetés egyfajta önfenntartó funkcióval is rendelkezik, például ha pont ugyanúgy teszel azért, hogy jóvátegyél valamit, mint ami miatt a bűntudat keletkezett (ha túl sokat eszel, azzal bünteted magad, hogy megint sokat eszel). Így az önbüntetés egy folyamatos, véget nem érő csapdává válik.

Ezek miatt is fontos ezeket az Önbüntető programokat megtisztítani, amire az SVT nagyon pontosan rá tud mutatni.

 

Program tisztítás

A legtöbbször előforduló valakivel kapcsolatban egy program, ami mögött egy történet van, amiben megsérültünk, vagy mi okoztunk sérülést. Ezek megtisztításával már nem visszük tovább a diszharmonikus energiákat.

Ezek a kérdések amiket vizsgálunk, amikor programot tisztítunk:

  • Melyik az a program?
  • Mikor alakult ki?
  • Kik a szereplők?
  • Történt-e sérülés, vagy bántás?
  • Ki sérült? Ki által?
  • Mentális, érzelmi, vagy fizikai sérülés volt?
  • Egyszerű volt-e, súlyos, vagy halálos?
  • Ha nem volt sérülés, kinek az energiáját kell tisztítani.

Mit használunk az SVT során?

Az SVT során az alábbi eszközöket használjuk:

  • Inga
  • Táblázatok
  • Egy papír, amire jegyzeteljük a kapott eredményeket

 

Az SVT folyamata

Az SVT folyamatának első és legfontosabb lépése a munkához való megtisztulás, majd megkezdődhet a vizsgálat. Amikor valaki bejelentkezik SVT tisztításra, már kap egy standard tisztítást, amivel az auráját és a benne lévő akadályozó negatív energiákat rendezzük.

Az alaptisztítás után vagy Felső Énünkre bízva magunkat haladunk tisztítással, vagy konkrét téma kapcsán, amit az ügyfél hoz. Leginkább a szeretetkapcsolatok helyreállítása és a bennünk lévő archetípusok rendezése merül fel, hiszen ezekkel már nagyon sok negatív energiát tehetünk le.

A munka ingával zajlik, az ügyfélnek pedig jegyzetelni célszerű, mert az SVT tisztítás után még 21 napon át célszerű megerősítő mondatokkal az elme tudatos részét is megerősíteni, az új pozitív energiákkal.

Egy SVT tisztítás maximum 2 órán át tart. Hatása azonnali, tudatosan 21 napig célszerű megerősíteni.

Milyen formában lehet SVT-zni?

  • személyesen
  • online (nálam: Skype, Google Meet, Zoom vagy Messenger)
  • telefonon

SVT költségek

  • 75 perc 19.000.-Ft
  • 90 perc 23.000.-Ft
  • 120 perc 30.000.-Ft

A díjak a helyszínen készpénzben fizetendők. Átutalásos fizetésre is van lehetőség, ez esetben kérlek jelentkezésedkor ezt előre jelezd nekem.

 

Fontos tudnod, hogy az SVT, mint önismereti műfaj nem helyettesíti a pszichoterápiát, vagy egyéb pszichiátriai és orvosi kezeléseket, és nem gyógyít.

Olvasd el a Jelentkezési Feltételeket, mert a leghatékonyabb önfejlesztésed érdekében fontos, hogy tisztában légy a nyújtott szolgáltatások főbb kereteivel, amiket a szolgáltatásaim igénybevételével tudomásul veszel és elfogadsz.