Barion Pixel

ÖNismereti csomag – Bőség teremtése

9.000 Ft89.000 Ft

ÖNismereti csomag – 7 alkalmas

Bőség teremtése

Téma: elakadás a pénzzel, teremtéssel, bőséggel az életedben

Nem áramlik hozzád a pénz?  Áramlik, de mégis elmegy? Nem könnyed az életed? Mindig jön valami nehézség?

„A bőség egy olyan tudatállapot, amelyben hiszel valódi kreativitásodban, felismered a világ bőségét és a világegyetem részeként éled meg önmagadat.” Dr. David Simon

A bőség, teremtés (amihez a pénz is hozzátartozik) van akinek az életében akadozik. Ha te is ezek körébe tartozol, szívesen segítek neked.

A válaszokon túl pedig lehetőséged lesz gyakorlatban fejlődni Önmagaddal. 7 alkalommal, közösen egyeztetett időpontokban találkozunk személyesen és online, amikor konkrét gyakorlatokon dolgozunk 2-3 hetente. Ezeken az alkalmakon, kimondottan a bőség témájának elakadási lehetőségeit járjuk körbe, dolgozzuk fel nálad, személyre szabottan. 

A 7 alkalom módszerei:

  1. Coaching feladatok, gyakorlatok 2 alkalom
  2. Családállítás 2 alkalom
  3. NLP 1 alkalom
  4. Spirituális választechnika 2 alkalom
  5. Otthoni gyakorlatok
  6. Mindfulness gyakorlat

Árak: a tejes csomag ára (ha mindegyikre külön jelentkeznél: 160 ezer Forint lenne), így egyben 1 csomagban:  89.000.- Ft

Ha úgy érzed jönnél, hogy változtass, hogy közelebb kerülj ÖNmagadhoz, a bőségedhez, rendeld meg a csomagot, helyfoglalási díj kifizetésével, ami: 9.000 Ft. Ez után 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk. A fennmaradó összeget kettő vagy 4 részletben is fizetheted.

Az ÖNismeretben feljövő problémákat érdemes egyéni folyamatban is feldolgozni a gyakorlatok mellett. Itt kimondottan az adott témádon dolgozunk, jó ha mellette jársz egyéni folyamatba máshova és beviszed, ha felbukkan bármi nehézséged.