Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Az alábbiakban letöltheted, kitöltheted a teszteket magadnak

Személyiségteszt a vérmérsékletünk alapján

“A Személyiségünk rejtett tartalékai elárulja, mi módon vizsgálhatjuk meg énünket, hogyan csiszolhatjuk még tovább jó tulajdonságainkat, és miként nyesegethetjük le a rosszakat. Ha tudjuk, kik vagyunk és mit miért teszünk, akkor már kezdjük megérteni önmagunkat, jobbá tenni személyiségünket, és megtanulni, miként élhetünk együtt másokkal.”

Te azzal foglalkozol, amiben igazán jó vagy?

A karrier területén az erős Önbizalmat legbiztosabban akkor érjük el, ha azzal foglalkozunk amiben a legjobbak vagyunk, amit nem munkának hanem a hivatásunknak tekintünk. Ehhez elengedhetetlen tudnunk: miben vagyunk igazán jók.

Az öt szeretetnyelv teszt

Nagyon sok párkapcsolati félreértés alapul azon, hogy a felek nem ismerik egymás szeretetnyelvét és magukból kiindulva fejezik ki érzéseiket a másik felé egy kapcsolatban, majd meglepődve tapasztalják, hogy a másik fél nem úgy reagál erre, ahogy Ők várták.

Asszertív kommunikáció teszt

Az asszertív kommunikáció egyszerűen kifejezve egy önérvényesítő beszédstílus a mindennapokban. Ez a fajta kommunikáció lehetővé teszi, hogy sokkal békésebben és hatékonyabban érvényesítsük érdekeinket a mindennapi életben. Nem velünk született, hanem megtanulható. Töltsd ki a tesztet, ha szeretnéd tudni Te mennyire kommunikálsz asszertívan. A teszt öt élethelyzetre is hoz példákat, mert nem minden helyzetben reagálunk egyformán.

error: Content is protected !!