Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Integrál csoportos családállítás Kecskemét_20201127

2020.november.27 11:00 - 18:30

4.000Ft - 20.000Ft
fény az út végén_csoportos családállítás

Választ szeretnél a kérdésedre, az életed elakadásának okára? Úgy érzed megakadtál az életedben, vagy ismétlődésekbe futsz bele? Régóta nem éred el a vágyott célodat?

Ha szeretnél válaszokat és/vagy változtatni a problémáidon, akkor szeretettel várlak.

A családállítás módszere egy önismereti műfaj, amivel nagyon sokféle életterület megakadásait lehet feloldani vagy tenni vele egy lépést az utunkon való megrekedésünkben. Az Integrál csoportos családállítás módszere az, amit tanultam és használok. (Olvashatsz róla bővebben itt.) Ez a családállítói módszer több dologban különbözik a hagyományos családállítástól. Főleg abban, hogy az oldásoknál nem csupán a mondatok kimondása és a megoldás létrehozása a cél, hanem az érzelmi, lelki feldolgozás is. Ez hozza az igazán nagy változásokat.

  • Állítóként és képviselőként is tudsz jönni, mindkettő nagyban segíti az ÖNfejlődésedet. Állítóként több fókuszt kapsz, mert a csoport a te témádon “dolgozik”. Képviselőként pedig a kapott szerepeken keresztül oldhatod a saját témáidat.
  • Az állítások során helyre állítjuk a családi rendet, a szeretet rendjét, ami valahol elakadt. Az oldások hatására újra egyensúlyba kerül az életed abban a témában, amivel jöttél. Képviselőnek is érdemes jönni, mert mindig olyan szerepbe válogatnak majd be, amelyik a te rendszeredet is érinti, a te témádat is előre mozdítja. Sőt, sokszor képviselőként is olyan sokat “dolgozol” magadon, hogy beindulnak a változásaid.

2db állítás lesz ezen a napon.

Árak:
-saját állítói hely egész napra: 20.000 Ft
-képviselői hely egész napra: 4.000 Ft

Ha úgy érzed aznap velünk lennél, akár magadért, akár hogy segíts Te is másokat, jelentkezz a honlapomon az űrlap kitöltésével, az adatvédelem és az ÁSZF elfogadásával.

Még új neked ez a módszer? Választ kaphatsz a kérdéseidre itt.

Fontos tudnod, hogy a családállítás mint önismereti műfaj nem helyettesíti a pszichoterápiát, vagy egyéb pszichiátriai és orvosi kezeléseket. A családállítás nem gyógyít.

A COVID járvány helyzet miatt a maximális létszám: 8 fő. A csoportra csak abban az esetben lehet jönni, ha valaki teljesen egészséges, és betartja a jelenleg érvényben lévő higiéniai előírásokat.

Várlak szeretettel: Viki

Részletek

Dátum:
2020.november.27
Időpont:
11:00 - 18:30
Összeg:
4.000Ft - 20.000Ft

Helyszín

Kecskemét
Magyarország

Szervező

Takács Viktória
error: Content is protected !!